ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΕΠΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ACHEM (DONGGUAN)

καλύτερη ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία, καλύτερη τιμή

 

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Αρχική Σελίδα

ACHEM TECHNOLOGY(DONGGUAN) ADHESIVE PRODUCTS LTD Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας ηλεκτρική ταινία PVC για την πώληση
καλής ποιότητας Συγκολλητική ταινία μόνωσης για την πώληση
Είστε αξιόπιστος προμηθευτής. Είναι ευχαρίστηση συνεργάζεται με σας

—— Danny

Είμαι Online Chat Now

ACHEM TECHNOLOGY(DONGGUAN) ADHESIVE PRODUCTS LTD

Παραγωγή προφίλ Γραμμή

 έχουμε έξι γραμμές επιστρώματος, κάθε γραμμή επιστρώματος έχει τη υψηλή ταχύτητα και την καλή εκτέλεση στην ποιοτική σταθερότητα.

 η ικανότητα παραγωγής είναι συνολικά 8 εκατομμύριο μέτρα saure το μήνα, είναι ίσο με περισσότερα από 100 εμπορευματοκιβώτια. και κάθε workor εκπαιδεύεται για περισσότερο από τρεις μήνες προτού να χειριστούν τη μηχανή, και οι περισσότεροι από τους λειτουργούν εδώ για περισσότερο από 5 έτη.

 

 

 

 

μπορούμε να κάνουμε την κόλλα από μας, ακριβώς αγορά το λάστιχο, η ρητίνη και άλλες πρώτες ύλες κατόπιν κάνουν την κόλλα. αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις ταινίες, αυτό είναι επίσης η βασική τεχνολογία, και η κόλλα είναι υψηλοί κόλλα και σταθερότερη. περισσότερο από 30 έτη εμπειρίας στην κόλλα και την ταινία.

 

 

  έχουμε δύο μεγάλες αποθήκες εμπορευμάτων, κάποια είναι για τους τελειωμένους ρόλους, ένας άλλος ένας είναι για τις πρώτες ύλες

και οι δύο είναι τακτοποιημένοι και τακτικοί, θα μπορούσε να εξασφαλίσει την υψηλή αποδοτικότητα της αποστολής και η παροχή στο .and παραγωγής ο αποθηκάριος εκπαιδεύεται για πολύ προτού να διαχειριστούν και να διατηρήσουν τα υλικά και τα αγαθά.

 

OEM / ODM Προφίλ

 μπορούμε να κάνουμε το cOem για τους πελάτες, πολλές διάσημες επιχειρήσεις στον κόσμο είναι τα clinents μας, όπως η 3M, Henkel, ΤΠ και ούτω καθεξής .because Scapa .DO που μπορούμε να παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία, τα καλύτερα προϊόντα και το resonable περισσότερο από 30 έτος τιμών .we εμπειρίας στις ταινίες. το HQ μας είναι στην Ταϊβάν. η βασική τεχνολογία είναι από την επιχείρηση της Ταϊβάν μας.

 

 

Ε & Α Profile

 Η Ε&Α μπορεί να σχεδιάσει τα προϊόντα για τους πελάτες σύμφωνα με το αίτημα, όπως η υψηλής θερμοκρασίας, χαμηλή θερμοκρασία ή οι ειδικές εφαρμογές, μπορούν επίσης να κάνουν τις ταινίες που μπορούν χρησιμοποιημένος στην ειδική επιφάνεια, υψηλή προσκόλληση, χαμηλά foce και ούτω καθεξής.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
ACHEM TECHNOLOGY(DONGGUAN) ADHESIVE PRODUCTS LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. shannon

Τηλ.::86-769-85322701

Φαξ:86-769-85336371

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Προβολή περισσότερα για μας :  Περίπου εμείς   Ποιοτικός έλεγχος