εργοστάσιο Περιήγηση

ACHEM TECHNOLOGY(DONGGUAN) ADHESIVE PRODUCTS LTD Εργοστάσιο

Παίρνω ηλεκτρική ταινία PVC & Συγκολλητική ταινία μόνωσης Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

 έχουμε έξι γραμμές επιστρώματος, κάθε γραμμή επιστρώματος έχει τη υψηλή ταχύτητα και την καλή εκτέλεση στην ποιοτική σταθερότητα.

 η ικανότητα παραγωγής είναι συνολικά 8 εκατομμύριο μέτρα saure το μήνα, είναι ίσο με περισσότερα από 100 εμπορευματοκιβώτια. και κάθε workor εκπαιδεύεται για περισσότερο από τρεις μήνες προτού να χειριστούν τη μηχανή, και οι περισσότεροι από τους λειτουργούν εδώ για περισσότερο από 5 έτη.

 

 

ACHEM TECHNOLOGY(DONGGUAN) ADHESIVE PRODUCTS LTD

 

 

μπορούμε να κάνουμε την κόλλα από μας, ακριβώς αγορά το λάστιχο, η ρητίνη και άλλες πρώτες ύλες κατόπιν κάνουν την κόλλα. αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις ταινίες, αυτό είναι επίσης η βασική τεχνολογία, και η κόλλα είναι υψηλοί κόλλα και σταθερότερη. περισσότερο από 30 έτη εμπειρίας στην κόλλα και την ταινία.

 

ACHEM TECHNOLOGY(DONGGUAN) ADHESIVE PRODUCTS LTD

 

  έχουμε δύο μεγάλες αποθήκες εμπορευμάτων, κάποια είναι για τους τελειωμένους ρόλους, ένας άλλος ένας είναι για τις πρώτες ύλες

και οι δύο είναι τακτοποιημένοι και τακτικοί, θα μπορούσε να εξασφαλίσει την υψηλή αποδοτικότητα της αποστολής και η παροχή στο .and παραγωγής ο αποθηκάριος εκπαιδεύεται για πολύ προτού να διαχειριστούν και να διατηρήσουν τα υλικά και τα αγαθά.

 

ACHEM TECHNOLOGY(DONGGUAN) ADHESIVE PRODUCTS LTDACHEM TECHNOLOGY(DONGGUAN) ADHESIVE PRODUCTS LTD

Στοιχεία επικοινωνίας